NaslovnicaVijestiUrnebesan odgovor Paula Scholesa na nova pravila Erika Ten Haga u Manchester...

Urnebesan odgovor Paula Scholesa na nova pravila Erika Ten Haga u Manchester Unitedu

Bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes posprdno je odgovorio na nova pravila koja je u klubu uveo menadžer Erik ten Hag.

Ten Hag nije gubio vrijeme postavljajući zakone u svom novom klubu dok priprema svoj tim uoči svoje prve sezone kao šef Uniteda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nizozemac je postavio pet novih pravila kojih se njegovi igrači moraju strogo pridržavati.

  1. Ako sazna da netko odaje tajne podatke u javnost, odmah će biti izbačen iz tima
  2. Igrač koji ne dođe na vrijeme na trening ili sastanak, bez obzira na status, također će biti isključen
  3. Igrači ne smiju piti alkohol tijekom tjedna u kojem imaju utakmicu
  4. Svaki igrač će dobiti plan prehrane i indeks tjelesne mase će mu se provjeravati jednom mjesečno
  5. Ako igrači imaju bilo kakav problem, prvo moraju kontaktirati Ten Haga, umjesto agenta

Otkako je vijest objavljena, uslijedile su brojne reakcije navijača i bivših igrača. A sada je klupska legenda Scholes rekla svoje po tom pitanju. Objavio je sarkastičan odgovor na svom službenom Instagram profilu.

Scholes je objavio emotikon koji sliježe ramenima s porukom koja je glasila: “Nisam siguran da bih izdržao bez svog osobnog kuhara i bez agenta kojem bih jadikovao.”

Bivši veznjak ne stidi se izraziti svoje mišljenje, kritizirao je nastupe Unitedovih igrača i ponašanje izvan terena u posljednjih nekoliko sezona.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!