NaslovnicaVijestiUrnebesan savjet Romaria: Tokom SP potrebno je samo...

Urnebesan savjet Romaria: Tokom SP potrebno je samo…

Legendarni nogometaš Romario, koji je 1994. godine s Brazilom postao prvak svijeta na Svjetskom prvenstvu u SAD, dao je savjet reprezentativcima Brazila i otkrio je tajnu svog uspjeha na velikim prvenstvima, a to je – seks.

“Samo mnogo dobrog seksa! To je dio savjeta, kao i da maksimalno iskoristiš dan. Naravno, morate se usredotočiti na onu utakmicu tog dana kada ju imate.”

Preporučio je članovima trenutne reprezentacije da se drže tog savjeta ako želi postati prvaci u Rusiji i dodao kako se prilika za igranje na Svjetskom prvenstvu ne dobija često.

[su_watch_live_football]

“Morate biti fokusirani 100 posto, inače nećete predstaviti svoju zemlju na najbolji mogući način. Ali prva i najvažnija stvar je da imate mnogo dobrok seksa”, rekao je Romario.

Romário de Souza Faria (Rio de Janeiro, 29. siječnja 1966.), ili kraće Romário, bio je član brazilske nogometne reprezentacije 1994. godine kad su osvojili svjetsko prvenstvo.

>> Transfer glasine: Chelsea šalje Kantea u Madrid u zamjenu za mladu zvijezdu kluba, Lazio kupuje u Arsenalu, United kupuje bivšeg igrača

>> Dani Alves ne ide na Svjetsko prvenstvo! – Koje su alternative za Brazil?

Tijekom svoje duge igračke karijere promijenio je mnogo klubova, između ostalih igrao je za Valenciju, Barcelonu i PSV. Zanimljivost je da je igrao za klubove sa čak pet različitih kontinenata (jedino nije igrao u Africi). Kao kvalitetnog igrača ga je prepoznao i u Europu doveo nizozemski nogometni trener i skaut Piet de Visser.

Godine 1994. FIFA ga je proglasila najboljim svjetskim igračem, te je odabran u FIFA-inom izboru za najboljih 125 igrača svih vremena.

20. svibnja 2007. je postigao svoj 1000. gol što su popratili mnogi mediji. Međutim, kako je Romário računao i golove iz prijateljskih utakmica te iz utakmica dok je još bio junior, FIFA je objavila kako je službeni broj golova koje je postigao 929.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!