NaslovnicaVijestiUrnebesna reakcija Ronaldovog sina kada mu je rečeno da mu je tata...

Urnebesna reakcija Ronaldovog sina kada mu je rečeno da mu je tata suspendiran

Urnebesna reakcija Ronaldovog sina kada mu je rečeno da mu je tata suspendiran od strane Manchester Uniteda.

Tijekom svog eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom, Ronaldo je napao United, Ralfa Rangnicka, Erika ten Haga i bivše suigrače, uključujući Waynea Rooneya i Garyja Nevillea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na pitanje o njegovom očitom odbijanju da uđe kao zamjena u prošlomjesečnoj utakmici protiv Tottenham Hotspura, što je dovelo do trodnevne suspenzije. Ronaldo je priznao da mu je žao što je rano napustio stadion, a otkrio je i reakciju svog sina na tu vijest.

Rekao je: “Piers, bit ću iskren s tobom, to što sma otišao sa stadiona je nešto zbog čega žalim. Vjerojatno, a možda i ne, ne znam. Teško je reći 100 posto, ali recimo da žalim zbog toga, ali na isti način, osjećao sam se isprovociranim od strane trenera. Nisam dopustio da me trener ubaci samo tri minute na utakmici. Žao mi je, nisam takav igrač. Znam što mogu dati timovima.”

Ronaldo je dodao: “Ali sjećam se da sam došao kući i Cristiano Jr me vidio i rekao ‘Tata ne ideš na utakmicu?’ Ja sam rekao ‘Ne jer me klub kaznio s tri dana. On se nasmijao i rekao ‘Kako će te kazniti ako si najbolji igrač na svijetu i nećeš igrati?’ Rekao sam ‘Ne, neću igrati jer se nisam ponašao dobro ‘. A on me pogledao kao: ‘Moj tata se ne ponaša pristojno, što?’

“Žao mi je što moji suigrači znaju što sam osjećao i rekao sam im da se ispričavam, ali na isti način, ne žalim što sam odlučio da ne uđem… Trener nije imao poštovanja prema meni. Dakle, ovo je razlog zašto je takav odnos. Stalno govori u novinama da računa na mene, da mu se sviđam bla, bla, bla, ali da je to samo za novinare 100%.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!