NaslovnicaVijestiUspomena za cijeli život: Sergej Jakirović istetovirao trofeje koje je osvojio sa...

Uspomena za cijeli život: Sergej Jakirović istetovirao trofeje koje je osvojio sa Dinamom

Nakon velike proslave osvajanja trostruke titule, koja je u nedjelju održana na glavnom trgu u Zagrebu, Dinamo se polako oporavlja. Trener Sergej Jakirović, jedan od glavnih protagonista slavlja, na pozornici je zapjevao pjesmu “Nebo se plavi” i dobio gromoglasne ovacije navijača.

Iako je ove sezone bio na udaru kritika zbog serije loših rezultata, Jakirović je u ključnim trenucima uspio probuditi Dinamo i suvereno ga odvesti do osvajanja naslova prvaka i SuperSport Kupa. Ovi trofeji imali su osobit značaj za Jakirovića, koji ih je zauvijek ovjekovječio tetovažom na lijevoj potkoljenici.

Trener Dinama odlučio je tetovirati trofeje Kupa i SuperHNL-a, istaknuvši sezonu 2023./2024. kao godinu osvajanja. Ipak, ovo nije jedina nogometna tetovaža koju nosi Jakirović. Na desnom potkoljenici istaknut je trofej za prvaka BiH, simbol osvajanja titule dok je bio trener Zrinjskog.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!