NaslovnicaVijestiUTAKMICA SEZONE NA MAKSIMIRU: Evo i sastava sa kojim će Nenad Bjelica...

UTAKMICA SEZONE NA MAKSIMIRU: Evo i sastava sa kojim će Nenad Bjelica izaći večeras protiv Rosenborga!

Dinamo Zagreb večeras igra jednu od najvažnijih utakmica ove sezone. Oni će u 21 sat na Maksimiru ugostiti Rosenborga u prvoj utakmici četvrtog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

UTAKMICA SEZONE

Svi navijači Dinamo Zagreba, a i većina kladioničara koji se klade na ovu utakmicu sigurno žele znati tko će večeras biti u početnim postavama oba kluba, a uz sve informacije koje smo dobili sa stranih i domaćih medija, pronašli smo sastave koji su mogući za ovu utakmicu i koji su najlogičniji.

Prave sastave ćemo znati tek sat vremena prije utakmice, ali možemo slobodno reći da nije teško zaključiti koga će Bjelica izvesti na teren, a to će sigurno biti igrači koji su mu donijeli trijumf protiv Ferencvarosa.

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Posljednja prepreka za tim sa Maksimira u kvalifikacijama za Ligu prvaka!

Još jedna zanimljiva činjenica je da je u prvenstvenoj utakmici protiv Inter Zaprešića, trener Nenad Bjelica odmarao upravo te igrače, pa se može zaključiti da će na golu biti Livaković, zatim obrana Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac. Ulogu zadnje veznog će preuzeti Moro, zatim će se ispred njega naći Olmo i Ademi, a na krilnim pozicijama Oršić i Hajrović. U napadu će biti Petković.

OGROMNE CIFRE: Evo koliko će Dinamo Zagreb zaraditi ako prođe u grupnu fazu Lige prvaka!

DINAMO: Livaković – Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac – Moro – Hajrović, Ademi, Olmo, Oršić – Petković

ROSENBORG: Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – Jensen, Lundemo, Konradsen – Akintola, Soderlund, Adegbenro

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!