NaslovnicaVijestiUz Čileance, rasplet slučaja "Castillo" čekaju i Talijani: Tko bi putovao na...

Uz Čileance, rasplet slučaja “Castillo” čekaju i Talijani: Tko bi putovao na SP umjesto Ekvadora?

FIFA je nedavno pokrenula istragu o regularnosti južnoameričkih kvalifikacija, odnosno nastupu nogometaša Byrona Castilla.

Nogometni savez Čilea zatražio je od FIFA-e da izbaci Ekvador sa Svjetskog prvenstva i ubaci njihovu reprezentaciju jer tvrde da je nogometaš Byron Castillo, koji igra za Ekvador, zapravo Kolumbijac, te da igra pod lažnim identitetom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ispostavi li se da su dokumenti falsificirani, svih osam utakmica u kojima je igrao upisali bi se kao poraz Ekvadora službenim rezultatom 3:0. U tom slučaju Čile bi skočio sa sedme na četvrtu poziciju i osigurao izravno mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Osim Čilea plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Kataru se nadaju i Italijani.

Prema riječima Franca Chimentija, bivšeg predsjednika Talijanskog olimpijskog odbora, FIFA neće gledati na poredak u Južnoj Americi, već će po FIFA rankingu uvrstiti najbolju momčad koja se nije kvalificirala, a to je Italija.

Italija je ispala u baražu porazom od Sjeverne Makedonije. No, predsjednik FIFA-e Gianni Infantino nedavno je odbacio svaku mogućnost ulaska Italije u prvenstvo u Kataru. Ipak, Azzurri se i dalje nadaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!