NaslovnicaVijestiUZ NJEGA BI BILI NEPOBJEDIVI: Eden Hazard predložio Real Madridu da dovedu...

UZ NJEGA BI BILI NEPOBJEDIVI: Eden Hazard predložio Real Madridu da dovedu zvijezdu Liverpoola do kraja ljeta!

Eden Hazard, zvijezda Real Madrida, navodno želi vidjeti kako njegov novi klub također dovodi napadača Liverpoola Sadio Manea ovog ljeta.

Eden Hazard predložio

Senegalski internacionalac je prošle sezone bio svjetska klasa za Liverpool, dok su Mohamed Salah i Roberto Firmino malo ohladili.

Od tada, Mane je povremeno bio povezan sa velikim transferima na Anfieldu, a najnoviji izvještaj Diario Gola je da bi Hazard bio zainteresiran za igranje uz njega na Bernabeu.

Belgijanac zna Maneove kvalitete od vremena provedenog u Premier ligi sa Chelseajem, a dvojac bi mogao dobro igrati kada se ukombinira.

Celtic – Sarajevo: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Real bi mogao napraviti barem još jedno pojačanje do kraja ljeta , a budući da nema sumnje u kvalitetu i dosljednost u Manea možda bi on mogao biti to pojačanje. Marco Asensio i Gareth Bale su zakazali prošle sezone, tako da bi Mane bio pojačanje na toj poziciji.

Iako Mane nema mnogo razloga da želi napustiti Liverpool, ekipa sa Anfielda je upravo osvojila Ligu prvaka i izgledaju da će ponovo biti glavni izazivači za titulu Premier lige u 2019/20 sezoni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!