NaslovnicaVijestiUzbudljiv nogometni vikend je pred nama. Postoji mogućnost otkazivanja utakmica u Premiershipu

Uzbudljiv nogometni vikend je pred nama. Postoji mogućnost otkazivanja utakmica u Premiershipu

Zbog loših vremenskih uvjeta upitno je da li će se igrati sve utakmice u engleskoj Premier ligi nadolazećeg vikenda, a vlasti su izdale i upozorenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Met Office izdao je tri upozorenja za sjeverne dijelove Engleske, Midlands i sjeverni Wales, što bi moglo utjecati na rasporede i odgode Premier ligi ovog vikenda.

Nekoliko utakmica Premier lige izloženo je većem riziku od drugih zbog velikog snijega i leda diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Oluja Larissa već je pogodila dijelove Britanije i očekuje se da će se nastaviti tijekom petka i subote.

Neke od utakmica su u većoj opasnosti od drugih. Stoga su pod najvećim upitnikom susreti koji se igraju u Leicestershireu, Marseysideu i Yorkshireu.

Postoji velika šansa da će utakmica između Leedsa i Brightona biti odgođena. Grad u zapadnom Yorkshireu je pogođen snijegom, zatvorene su škole i mnoge tvrtke. Očekuje se i odgađanje utakmica.

Pod znakom pitanja je i susret između Leicestera i Chelseaja nakon što je u Leiceteru palo dosta snijega.

Snijeg je obilno pao i u Merseysideu sinoć, što je dovelo do zabrinutosti oko utakmice Evertona protiv Brentforda na Goodison Parku.

Ovog vikenda se očekuje velika borba kako na vrhu, tako i na dnu tabele. City nastavlja potjeru za Arsenalom, tako da nemaju pravo na kiks na gostovanju kod Crystal Palacea gdje je kvota na njihovu pobjedu 1.36 u bet365 kladionici.

Arsenal će gostovati kod gradskog rivala Fulhama u nedelju gdje su favoriti naravno sa kvotom 1.57 u bet365 kladionici.

Prošlog vikenda Liverpool je svom najvećem rivalu Unitedu postigao sedam golova, tako da navijači Redsa i ovog vikenda očekuju nastavak dobrih igara i napredak prema Ligi prvaka. Koeficijent da će pobijediti Bournemoutha iznosi 1.40.

Crveni đavoli dočekuju Southamptona, dok će Tottenham ugostiti Nottingham Foresta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!