NaslovnicaVijestiVALENCIA DOVELA ZVIJEZDU PSGA: Odmah mu postavili otpusnu klauzulu od 300 milijuna...

VALENCIA DOVELA ZVIJEZDU PSGA: Odmah mu postavili otpusnu klauzulu od 300 milijuna eura!

Valencia dovela zvijezdu PSG-a. Odmah mu postavili otpusnu klauzulu od 300 milijuna eura! Španjolski klub je osigurao potpisivanje Geoffreyja Kondogbije i Kevina Gameiroa među ostalima, nakon što su potršili milijune na nove igrače.

Valencia dovela

Da ne spominjem posudbu napadača Chelseaja Michy Batshuayija. Klub je nastavio ljetnu kupovinu sa transferom Goncala Guedesa iz PSG-a za naknadu u regiji od 36 milijuna funti.

Potpisao je novi ugovor do 2024. godine i navodno ima nevjerojatnu klauzulu. Govorimo o 300 milijuna eura.

Portugalski internacionalac nije uspio ući u postavu PSG-a nakon što je došao iz Benfice 2016. godine za 30 milijuna funti.

[su_bet365_koeficijenti]

Uživao je u prošloj sezoni nakon što se pridružio Valenciji na posudbu i nastupao je nevjerojatno, postižući golove i asistencije.

Guedes je postigao 11 golova u 38 utakmica u svim natjecanjima sa Valencijom koja ga je dovela za trajno pred novu 2018/19 sezonu.

[su_bet365_100bonus]

Prošle sezone Valencia je završila četvrta na tabeli nakon čega su potvrdili nogomet u Ligi prvaka i njihova sudbina je otkrivena u četvrtak.

Klub iz La Lige je izvučen sa Juventusom, Manchester Unitedom i Young Boysom.

Može li Valencia napredovati u sljedeći krug Lige prvaka?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!