NaslovnicaVijestiValencia stavila sve igrače na transfer listu osim jednog!

Valencia stavila sve igrače na transfer listu osim jednog!

Valencia je cijelu svoju momčad stavila na prodaju, osim Josea Gaye, zbog finansijskih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Valencia stavila sve

Klub je već pustio visoko ocijenjenog mladog igrača Ferran Torresa da ode u Manchester City u ugovoru vrijednom 23 milijuna funti.

Dok su se Francis Coquelin i Dani Parejo pridružili Villarrealu za ukupno 11.5 milijuna funti.

Marca je izvijestila da je novom menadžeru Javi Garciji rečeno da bi bilo koji od njegovih igrača ove sezone mogao biti prodan.

Jedini igrač koji, čini se, ima sigurnu budućnost je Jose Gaya, ali je i on na meti Barcelone.

Nogomet koji se igrao iza zatvorenih vrata tijekom pandemije jako je utjecao na Valenciju, a na Mestalli nije bio dozvoljen ulaz navijačima.

Klub je također izdržao jednu od svojih najgorih sezona ikada, završivši na devetoj poziciji i 17 bodova iza najbolje četiri ekipe.

To je prvi put da će klub propustiti Ligu prvaka u posljednje tri godine, a vlada i napetost između navijača i vlasnika Petera Lima.

Nakon dvije pobjede u 15 utakmica ranije ove godine, plus bijesa zbog nedostatka ulaganja, Albert Celades je otpušten kao menadžer krajem lipnja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Predsjednik kluba Anil Murthy inzistirao je na tome da će uspjeti preokrenuti svoje trenutno stanje.

“Pripremamo se za tešku sezonu i Valencia neće biti jedini klub koji je pogođen.”

“Angažirali smo nove ljude i stvaramo novi tim. To je sasvim normalno u nogometu.”

“Pripremamo se za budućnost sa jakim i profesionalnim liječničkim timom kako bismo popravili situaciju sa ozljedama tijekom cijele sezone.”

“Imat ćemo kompliciranu sezonu zbog COVID-19, pa moramo biti odgovorni i strogo kontrolirati troškove. Kakve koristi ima klub u stečaju?”

“Ako stvari budu loše u finansijskom aspektu zbog pandemije, svi klubovi će biti u problemima. Moramo raditi odgovorono i voditi klub tijekom krize zbog koronavirusa.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!