NaslovnicaVijestiValverde ga želi po svaku cijenu: Barcelona bacila oko na iskusnog nogometaša...

Valverde ga želi po svaku cijenu: Barcelona bacila oko na iskusnog nogometaša Atletica

U Barceloni traže rješenje za mjesto gdje imaju deficit u ekipi, dok španjolski mediji javljaju kako su pronašli metu u igraču koji je stvorio svoju reputaciju u dresu Atletico Madrida.

Filipe Luis objasnio

Barcelona je svjesna da imaju “manjak” u položaju lijevog beka jer nakon odlaska Lucasa Dignea u klubu nemaju odgovarajuću zamjenu za nezamjenjivog Jordija Albu. Trener Ernesto Valverde još ne vjeruje u mladog Juana Mirandu, pa je tako Albu često odmarao sa igračima poput Thomasa Vermaelena, Nelsona Semeda ili Sergija Roberta.

Transfer glasine: Chelsea ima alternativu ako Sarri dobije otkaz, napadač Genka na meti velikih klubova, Zidane od ljeta u Engleskoj

Već smo izvijestili da je Eric Abidal, tehnički direktor kluba, predložio svojim nadređenima da kupe lijevog braniča Lyona Ferlanda Mendyja, dok novine El Mundo Deportivo izvješćuju da su se u klubu odlučili za iskusniju opciju te da žele dovesti Brazilca Luis Filipea iz madridskog Atletica.

Luis Filipe će biti slobodan na kraju ove sezone a unatoč svojim godinama u svoju ekipu ga  također pozivaju francuski PSG i talijanski Juventus.

Ako bi Luis Filipe stvarno prešao u Barcelonu, mogao bih se pohvaliti da je bio član svih triju divova španjolske La Lige, jer je tijekom mlađih dana su svojoj karijer bio i član rezervne ekipe Reala.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!