NaslovnicaVijestiVALVERDE IPAK NAPUŠTA BARCELONU? Evo tko će biti njegova zamjena!

VALVERDE IPAK NAPUŠTA BARCELONU? Evo tko će biti njegova zamjena!

Barcelona nije najbolje startovala u novoj 2019/20 sezoni. Četri utakmice u La Ligi i Barcelona se nalazi izvan četiri najbolje ekipe nakon što su pobijedili samo dva puta, postigavši 12 golova, dok su primili čak sedam.

VALVERDE IPAK NAPUŠTA

Oni su bili neuobičajeno loši u obrani ove sezone, dok je odsutnost Lionel Messija – koji je van terena sa ozljedom stopala – bila vrlo uočljiva.

Messi se u utorak vratio protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka, gdje je Barcelona uspjela odigrati samo remi bez golova.

Očekuje se da će i ovog vikenda početi protiv Granade i to je samo dobra vijest, dok problemi i dalje ostaju. Koeficijent na njihovu pobjedu iznosi 1.30, što ih čini ogromnim favoritima u ovom susretu.

Jedan problem za navijače Barcelone je sustav koji menadžer Ernesto Valverde raspoređuje, a koji je ponekad i nepredvidljiv i previše defanzivan.

Nešto se mora promijeniti ako Barcelona želi zatvoriti jaz u La Ligi i Ligi prvaka, osim što će se Messi vratiti da spasi dan.

I čini se da možda imaju potencijalno rješenje.

Prema izvještajima u Francuskoj, čelnici Barcelone razmišljaju o zamjeni Valverdea sa menadžerom PSG-a Thomasom Tuchelom.

Tuchel je impresionirao otkako je preuzeo PSG 2018. godine, a u srijedu je majstorski pobijedio Real Madrida sa 3-0 bez Neymara, Kylian Mbappea i Edinson Cavanija.

Za Manchester se također kaže da su zainteresirani za Nijemca, ali teško će odbiti Barcelonu ako dođu po njega.

Barca rijetko otpušta menadžere, a nakon dvije godine na kormilu, možda je vrijeme da Valverde krene dalje.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!