NaslovnicaVijestiVALVERDE ODLUČIO SASTAV PROTIV VALENCIJE: Evo sa kakvim sastavom će Barcelona igrati...

VALVERDE ODLUČIO SASTAV PROTIV VALENCIJE: Evo sa kakvim sastavom će Barcelona igrati u subotu!

Barcelona ovog vikenda igra protiv Valencije u La Ligi i žele se vratiti na pobjedničke puteve nakon međunarodne pauze.

VALVERDE ODLUČIO

Barcelona je remizirala u posljednjoj utakmici protiv Osasune u ligi, dok je Valverdeova momčad podlegla rezultat od 2-2 sa novo promoviranom ekipim na stadionu El Sadar.

Loši rezultati na početku sezone znače da je Barcelona sada pet bodova iza vodećim Atletico Madridom u utrci za naslov prvaka.

I sada, Barcelona ima težak test protiv Valencije koji mora prevladati ovog vikenda, jer nastavljaju život bez superzvijezde Lionel Messija.

Klupski talisman je potvrdio da neće igrati u ovoj utakmici, jer se nije uspio na vrijeme oporaviti od ozljede.

No, čini se kako će Luis SUarez biti na raspolaganju u ovom meču, budući da se Urugvajac, za razliku od Messija, oporavio na vrijeme.

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

S obzirom na to da se tek vratio sa ozljede, iznenadili bismo se kad bi ga vidjeli u prvoj postavi protiv Valencije, koja se nedavno riješila menadžera Marcelina, unatoč tome što je prošle sezone uspio da završi u to četiri.

Suarezov kasni oporavak znači da bismo trebali vidjeti Griezmanna i Carlesa Pereza u prvoj postavi. Međutim, s Rafinhom koji je sada u Celti Vigo, klub će morati naći drugog igrača da igra sa lijeve strane napada.

Barcelona – Valencia: Katalonci traže osvetu zbog poraza u Kupu Kralja – gosti iz Valencije ostali bez menadžera!

Valverde ne bi trebao tražiti dalje od 16-godišnjeg čuda od djeteta Ansu Fatija, koji je iznenadio sa dobrim početkom u prvom timu.

Fati je izgledao impresivno protiv Real Betisa i Osasune, dok je krilni igrač čak postigao gol protiv ekipe Jagoba Arrastea tijekom posljednje utakmice za Barcu.

S obzirom na učinak Nelsona Semeda protiv Osasune, ne bismo trebali biti šokirani kada bi Roberto startao na desnoj strani, što bi trebalo gurnuti Arthur Mela u početnih 11 u subotu.

Brazilac je izgledao sjajno kada je igrao protiv Osasune, postigavši drugi gol za klub.

S obzirom na sve to, na ovaj način očekujemo da će Barcelona izvesti svoj sastav protiv Valencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!