NaslovnicaVijestiValverde oprostio Barceloni ogromnu svotu novca

Valverde oprostio Barceloni ogromnu svotu novca

Doskorašnji trener Barcelone Ernesto Valverde oprostio je katalonskom klubu 36 milona eura, koje je španjolski stručnjak trebalo da dobije na osnovu raskida ugovora, prenosi Mundo Deportivo.

Valverde oprostio

Kako se navodi, na sastanku Valverdeovog agenta Inakija Ibaneza i Oscara Graua, na kojem su dogovarali detalje rastanka, agent otpuštenog trenera rekao je da se Valverde odriče sume na osnovu odštete za raskid ugovora.

Valverde sa Barcelonom imao ugovor do ljeta 2021. godine i prema klauzuli u njemu, u slučaju otkaza na Valverdeovu štetu, on je imao pravo da prima platu od kluba do kraja ugovora.

“Dragi navijači Barçe, moja trenerska karijera ovdje je završila. Bile su to sjajne i dosta napete dvije i pol godine. Za to vrijeme sam bio jako sretan u pobjedama i proslavi titula, no prolazio sam i kroz jako teško vrijeme dok smo gubili. Želio bih ipak istaknuti moj kontakt s navijačima, koji su bili fenomenalni i koji su pokazali ljubav prema klubu i poštovanje prema meni u svakom trenutku”, naveo je Valverde u svom pismu.

“Također, želim se zahvaliti svim ljudima unutar kluba za njihovu podršku i način na koji su me tretirali kroz ove dvije i pol sezone, pogotovo u onima koji rade unutar i oko prvog tima, onima s kojima sam podijelio toliko uspomena u Ciutat Esportivi trening centar Barcelone) i na gostujućim terenima. Također, želim se zahvaliti i igračima na njihovom trudu, zbog čega smo zajedno i uspjeli osvojiti četiri trofeja. Od današnjeg dana, želim njima i Quiqueu Setiénu svu sreću ovoga svijeta. Sve najbolje svima. Živjela Barça i živjela Katalonija”.

Valverde je prije tri dana smijenjen sa mjesta šefa stručnog stožera Barcelone, a naslijedio ga je Quique Setien.

Valverde je u Barcelonu došao 2017. godine, a dva puta je bio prvak Španjolske i po jednom je osvojio trofej u španjolskom Kupu i Superkupu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!