NaslovnicaVijestiVALVERDE OTKRIO: Evo zašto Griezmann još uvijek nije potpisao za Barcelonu!

VALVERDE OTKRIO: Evo zašto Griezmann još uvijek nije potpisao za Barcelonu!

Trener Barcelone Ernesto Valverde potvrdio je kako su Katalonci u pregovorima sa Atletico Madridom oko dovođenja Antoinea Griezmanna, ali i otkrio zašto dogovor još uvijek nije postignut.

Barcelona dovodi Griezmanna

28-godišnji napadač je nedavno priznao kako će napustiti madridski klub na kraju sezone, a od tada su se pojavile špekulacije kako ga, pored Barce, žele dovesti i Manchester City i Paris Saint-Germain.

Međutim, Pep Guardiola i Thomas Tuchel su negirali te špekulacije, a kako otkriva Valverde, ni Barcelona neće aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 120 miliona eura sve dok ne odigra finale Kupa Kralja ovog tjedna.

On je u intervjuu za Football Espana rekao: “Točno je kako su pregovori započeli oko ovog transfera, i još uvijek traju. Međutim, sezona za nas još uvijek nije gotova, preostalo nam je finale Kupa Kralja. Moramo ostati fokusirani na osvajanje obje domaće titule. Nakon finala bit će vremena za te stvari. U ovom trenutku nema novosti i ne pričamo o igračima drugih klubova.”

Iako zasigurno još uvijek nisu prežalili ispadanje u polufinalu Lige prvaka, ovo će biti i više nego uspješna sezona za Katalonce ukoliko osvoje i Kup Kralja uz La Ligu, koju su već osvojili ove sezone. Tim Ernestea Valverdea će u subotu snage odmjeriti sa Valencijom.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!