NaslovnicaVijestiVALVERDE OTKRIO: Jedna od najvećih zvijezda Barcelone bi mogla otići uskoro!

VALVERDE OTKRIO: Jedna od najvećih zvijezda Barcelone bi mogla otići uskoro!

Trener Barcelone Ernesto Valverde danas je dao zanimljiv intervju u kojem je nagovijestio kako bi jedna od najvećih zvijezda njegovog tima, Ivan Rakitić, mogao napustiti klub do kraja prelaznog roka.

Rakitić napušta Barcelonu

31-godišnjak je bio jedan od ključnih igrača katalonskog giganta otkako je stigao u klub iz Seville prije pet godina. Međutim, dolaskom Frenkieja de Jonga iz Ajaxa ovog ljeta njegovo mjesto u početnih jedanaest sljedeće sezone dovedeno je pod znak pitanja.

On je danas postigao sjajan gol u porazu Barce protiv Chelseaja na prvoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu (1-2), a nakon ovog poraza Valverde je izjavio kako će se hrvatski reprezentativac morati boriti za svoje mjesto u timu ukoliko odluči ostati.

Naime, rekao je: “Ivan Rakitić je bio važan igrač za nas u proteklih nekoliko godina, ali ne znam da li će to biti slučaj i sljedeće sezone. Tu su nova pojačanja i morat će se izboriti za svoje mjesto u timu.”

Rakitić se u posljednjih nekoliko godina povezivao sa odlaskom u Paris Saint-Germain, kao i Manchester United, koji je ostao bez Andera Herrere ovog ljeta. Iako je prva želja ‘Crvenih vragova’ veznjak Sportinga Bruno Fernandes, Raketa je svakako jedna od meta Ole Gunnara Solskjaera, te bi na Old Traffordu mogao nastaviti karijeru ukoliko ne dovedu Fernandesa.

On je nedavno izrazio želju za ostankom na Camp Nouu. Rekao je: “Moja ideja je vrlo jasna, želim ostati u Barci. Špekulacije su nešto na što sam navikao, također ih je bilo i prošle godine. Razgovarao sam sa klubom i trenerom i svi žele da ostanem u Barci.”

“Kao i uvijek, otvoren sam za sve mogućnosti, ali moja namjera je ostati. Imam još dvije godine ugovora i želim nastaviti uživati ovdje. Ne nerviraju me priče o odlasku, znam kako nogomet funkcionira i samo me čini ponosnim to što me žele drugi klubovi. Ipak, miran sam.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!