NaslovnicaVijestiValverde otkrio kako je zamjena za Andres Iniestu već potpisana

Valverde otkrio kako je zamjena za Andres Iniestu već potpisana

Valverde otkrio kako je zamjena za Andres Iniestu već potpisana. Menadžer Barcelone Ernesto Valverde je obećao da će se ovog ljeta probiti na tržište transfera – iako to možda neće biti zbog Andres Iniestove zamjene.

Valverde otkrio

Iniesta koji ima 34. godine, napustiti će klub na kraju sezone nakon 22 godine na Nou Campu.

Španjolac je osvojio devet naslova La Lige, četiri Lige prvaka i šest Kupova kralja, dok je također podigao i Svjetsko prvenstvo.

Popunjavanje njegovog mjesta će biti teško, ali Valverde već ima dva igrača u svojim redovima koji bi mogli zamijeniti Iniestu – Philippe Coutinho i Barcelonin igrač iz B ekipe Carles Alena.

[su_live_koeficijenti]

Par su identificirali kao moguće opcije za ispunjavanje praznine koju ostavlja legenda Barcelone dok se novac može potrošiti negdje drugo.

“Dotaknuli smo se onoga što želimo uraditi ovog ljeta,” rekao je Valverde.

“Ali želimo se najprije usredotočiti na kraj sezone, ako mislimo da na igrače za iduću sezonu, mislimo da bismo izgubili konkurentsku prednost. To je distrakcija za sada.”

“Prva ideja je da pogledamo ono što imamo u svom timu. Coutinho je dobar na Iniestinoj poziciji, a tu su i drugi igrači također, popu Alene iz B tima.

“Mislim da je više ili manje jasno da će Alena biti unaprijeđen u prvi tim, trenirao je sa nama cijelu sezonu.”

[su_bonus]

“Vidjet ćemo kasnije. Tu je Oriol Busquets, ali morat ćemo vidjeti kako je nakon ozljede.”

Iako menadžer Barcelone nije isključio novac koji se troši na nova pojačanja, on je dodao:

“Uvijek moramo pratiti tržište transfera. Izgubili smo važnog igrača prošle godine i morali smo improvizirati.”

“S Andersom za kojeg znamo da odlazi, pa imamo vremena za planiranje.”

“Neki igrači su toliko posebni i jedinstveni da bi bila laž kada bi rekli da nam neće nedostajati. Naravno da će nam nedostajati, stoga moramo pronaći drugi način balansiranja momčadi bez njega.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!