NaslovnicaVijestiValverde i Pique su bili bijesni zbog ovoga nakon remija sa Las...

Valverde i Pique su bili bijesni zbog ovoga nakon remija sa Las Palmasom

Nakon remija sa Las Palmasom 1:1, trener Barcelone Ernesto Valverde bio je bijesan zbog odluke suca da se na početku druge polovice igre dosudi jedanaesterac za domaću momčad.

Barceloni je prednost fantastičnim pogotkom, ukupno 23. u ligi, donio Messi, a izjednačio je Calleri početkom nastavka s bijele točke.

U 11. minuti Las Palmasov vratar Chichizola skinuo je odličan udarac Lionela Messija iz slobodnog udarca, ali čini se da bi lopta išla van okvira gola. A popravni iz slobodnjaka, Messi je pretvorio u pogodak. I to kakav! Prekršaj je bio na njemu, a s jedno 17 metara zakucao je loptu u vratarev ugao.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nastavak utakmice počeo je loše za Barcelonu, nakon samo tri minute dosuđen je kazneni udarac za Las Palmas nakon što je rukom igrao Digne, a u pogodak ga je pretvorio Calleri.

Bio je to prvi primljeni pogodak Barcelone u ligi s bijele točke nakon 79 utakmica, odnosno od veljače 2016. i utakmice sa Celtom. Španjolci su izračunali, prvi nakon 746 dana.

“Taj penal je nam naškodilo, a vidjeli smo da penal nije postojao. Ne želim komentirati suđenje, ali u poluvremenu sam razgovarao s njim (sudac Lahoz) o tome što je njihov vratar namjerno igrao rukom izvan kaznenog prostora.”

“A za kazneni udarac i dalje ne znam zašto je dosuđen. Ni u svlačionici nam nije bilo jasno ko je šta učinio da bi skrivio penal”, rekao je Valverde.

Odluka jeste bila sumnjiva, ali Barcelona nije oduševila ni svojom igrom.

[su_watch_live_football]

“Nakon poluvremena oni su zaigrali puno čvršće. U našoj igri nije bilo konstantnosti i to nas je puno koštalo. Nadali smo se da bismo mogli osvojiti sva tri boda, ali nismo stvorili veliku prednost i taj penal je odredio daljnji tok utakmice. Oni su se odlično branili, a mi nismo bili usredotočeni kod završnog dodavanja “, dodao je trener Barce.

Nije samo da Valverde bio nezadovoljan sucom Lahozom. Gerard Pique, koji je bio na klupi, čekao je suca nakon utakmice i htio je da se raspravi s njime. Piqueov bijes bio je očigledan, pokazivao je prstom na suca Lahoza, a jedan od Barcinih službenika ga je izgurao sa terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!