NaslovnicaVijestiVALVERDE POD PRITISKOM: Zvijezda Barcelone zatražila transfer u siječnju!

VALVERDE POD PRITISKOM: Zvijezda Barcelone zatražila transfer u siječnju!

Valverde pod pritiskom. Zvijezda Barcelone zatražila transfer u siječnju! Krilni igrač Barcelone Malcom je zatražio transfer od Valverdea na zimskom prijelaznom roku nakon frustrirajućeg početka sezone.

Valverde pod pritiskom

Menadžer Blaugrane Ernesto Valverde je upotrijebio Brazilca samo u dvije ligaške utakmice od deset ove sezon, uprkos činjenici da je ovo ljeto potpisan iz Bordeauxa, kao vješt napadač koji bi mogao dodati novu dimenziju španjolskim prvacima u napadu.

Nažalost, još jedno pojačanje i 21-godišnjak Arthur je zasjenio njegovo mjesto, nakon što je igrao u deset utakmica na svim natjecanjima i uspješno se uklopio u napadu sa Luis Suarezom i Lionel Messijem.

[su_bet365_100bonus]

Prema Mundo Deportivu, Barcelonina ulaganja u iznosu od 41 milijun eura za Malcoma se mogu pokazati bespomoćnim, budući da je dječak već imao sastanak sa Valverdeom i zatražio je transfer u siječnju.

Sky Sports izvještava da su Inter, Tottenham i Arsenal pratili situaciju, ali ostaje nejasno hoće li ga Valverde pustiti tako rano u ovoj sezoni.

Barcelona je na vrhu lige nakon prva tri mjeseca 2018/19 sezone. Jedan su bod ispred drugoplasiranog Alavesa i sedam ispred Real Madrida, koji je u nedelju izgubio na Nou Campu sa 5-1.

[su_bet365_koeficijenti]

Brazilski U23 internacionalac ima još mnogo potencijala u svojim nogama i ako mu se ukaže prilika sigurno će je iskoristiti, a mogao bi se razviti u vrlo opasnog igrača, ako ga Barcelona ostavi u svojim redovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!