NaslovnicaVijestiVan De Beeku rekli da je napravio veliku grešku što se pridružio...

Van De Beeku rekli da je napravio veliku grešku što se pridružio Manchester Unitedu!

Nizozemska legenda Marco van Basten kritikovao je odluku Donnyja van de Beeka da se pridruži Manchester Unitedu.

Van De Beeku rekli

23-godišnjak je na ljetnom prijelaznom roku završio transfer iz Ajaxa za 35 milijuna funti, ali od tada je veznjak bio ograničen na samo nekoliko startova pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera, provodeći većinu svog vremena gledajući sa klupe.

Zapravo je Van de Beek od dolaska u United započeo samo dvije utakmice, a obje su bile u Carabao kupu protiv Lutona i Brightona.

Iako je postigao gol nakon samo 15 minuta igre u svom debiju za United u porazu protiv Crystal Palacea, bio je to frustrirajući početak života na Old Traffordu, iako je Solskjaer naglasio da će doći njegovo vrijeme.

Ali ta uvjeravanja nisu dovoljnda za sjajnog Marca van Bastena, koji je doveo u pitanje odluku Van de Beeka da se pridruži ekipi iz Premier lige.

“Za takvog dječaka je loše da igra samo šest ili sedam utakmica godišnje”, rekao je Van Basten.

“To je strašno za vaš ritam! Možete zaraditi mnogo više, ali morate vidjeti i gdje možete igrati.”

“Je li riječ o petogodišnjem ugovoru koji on može potpisati? Ne, to je sranje. Tada ne biste trebali ići u Manchester United, već čekati na njih ili na neki drugi klub. Morate željeti igrati nogomet svakog tjedna, takav klub je loš za vašu karijeru.”

Patrice Evra također je napao Uniteda za potpisivanje Van de Beeka i vjeruje da veznjak “nije potreban” u klubu.

“Govorimo o Van de Beeku … zašto smo ga kupili?” rekao je za Sky Sports nakon remija Uniteda 0: 0 s Chelseajem.

“Nemam ništa protiv djeteta, ali zašto smo kupili Van de Beeka?

“Svaku utakmicu gleda utakmicu s tribina jer nam on nije potreban. To je istina, ali ljudi to neće reći glasno.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!