NaslovnicaVijestiVan Dijk ga prozvao za simuliranje: Harry Kane mu odgovorio!

Van Dijk ga prozvao za simuliranje: Harry Kane mu odgovorio!

Sinoć je odigrana jedna od najuzbudljivijih utakmica sezone u Premier ligi između Liverpoola i Tottenham Hotspura.

Van Dijk prozvao Kanea za simuliranje

Rezultat je na kraju glasio 2-2, a susret su obilježila dva penala dosuđena za Tottenham Hotspur krajem drugom poluvremena. Kane i Lamela su po mišljenju mnogih te penale izborili simuliranjem, a engleski napadač je u gol uspio pretvoriti samo jedan od tih penala.

Defanzivac Liverpoola Virgil Van Dijk je po mišljenju sudaca napravio prekršaj nad Lamelom u sudijskoj nadoknadi, ali je nizozemski reprezentativac više iznerviran odlukom o dosuđenom penalu nekoliko minuta ranije, kada je pao Harry Kane.

O navodnom prekršaju koji je napravio nad Lamelom i dosuđenom penalu, on je rekao: “Prije svega mislim da je ranije u toj akciji bio ofsajd, a drugo, on je se samo postavio ispred mene. Vidio sam ga kako dolazi i pokušao sam zadržati nogu u mjestu, ali on se pomjerio ispred lopte i pao. Sudac je rekao da se igra nastavi i jako sam razočaran jer je linijski sudac rekao drugačije. To je bila odluka koju je glavni sudac donio i on je bliži od linijskog suca.”

[su_million_pound]

Što se tiče penala dosuđenog na Kaneu, on je rekao: “Mislim da to nije penal jer je situacija ista kao kod prvog. Sasvim je jasno da nije bilo penala, mislim da je simulirao. Mogli ste vidjeti kako je simulirao i nitko ne priča o tome. Mnogo se raspravlja o tome da li je bio ofsajd ili ne, ali također smatram da je i tu postojao ofsajd također.”

Napadač Tottenham Hotspura mu je odgovorio: “Da, simulirao je Karius (golman Liverpoola). On mi je ušao u putanju i neću ga preskočiti jer igramo nogomet. Definitivno sam osjetio kontakt i pao sam. Kod prekršaja dosuđenog na Lameli mislim da je linijski sudac pokazao veliki karakter.”

Liverpool je ovim remijem zadržao treću poziciju na tabeli i sada ima samo jedan bod više od Chelseaja, koji danas gostuje kod Watforda, te će u slučaju pobjede preuzeti tu treću poziciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!