NaslovnicaVijestiVAN DIJK OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač Liverpoola!

VAN DIJK OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač Liverpoola!

Defanzivac Liverpoola Virgil van Dijk imenovao je suigrača Roberta Firmina najboljim igračem sa kojim je igrao u svojoj karijeri. 28-godišnjak uživa u svojoj trećoj sezoni na Anfieldu, gdje je stigao iz Southamptona u januaru prošle godine.

Virgil Van Dijk pohvalio Roberta Firmina

Tada je postao najskuplji defanzivac na svijetu, s obzirom da je taj transfer čelnike Liverpoola koštao čak 80 miliona eura. Međutim, ovog ljeta je novi rekord postavio Harry Maguire, koji je za 87 miliona eura otišao u Manchester United.

Od dolaska Nizozemca na Anfield, forma ‘Redsa’ je doživjela veliki preokret, a prošle sezone je proglašen igračem godine u Premier ligi po izboru ostalih igrača. On je jučer dao zanimljiv intervjuu u kojem je otkrio tko je najbolji igrač sa kojim je igrao u svojoj karijeri.

Naime, za talkSport je izjavio: “Rekao bih kako je najbolji igrač sa kojim sam igrao Roberto Firmino”, dok je na pitanje tko je najbolji igrač u povijesti nogometa odgovorio: “Ronaldinho, bio mi je jedan od idola.”

Firmino je prošle sezone postigao tek 12 golova u Premier ligi, deset manje nego njegove kolege u vrhu napada Sadio Mane i Mohamed Salah. Ipak, nema sumnje kako ga Jurgen Klopp i navijači Liverpoola ne bi mijenjali ni za jednog drugog napadača na svijetu u ovom trenutku, s obzirom na to koliko se bori za tim.

‘Redsi’ su danas, u trećem kolu Premier lige uvjerljivo savladali Arsenal rezultatom 3-1, te imaju stopostotan učinak u novoj sezoni sa devet osvojenih bodova, nakon što su u prva dva kola slavili protiv Southamptona i Norwicha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!