NaslovnicaVijestiVan Gaal ga želi prodati: Manchester United odredio cijenu za Fellainija

Van Gaal ga želi prodati: Manchester United odredio cijenu za Fellainija

Manchester United odredio cijenu za Fellainija. Klub sa Old Trafforda je spreman da proda Marouane Fellainija kojeg su doveli iz Evertona 2013. godine za 27.5 miliona funti i neće ga pustiti da ide na posudbu, uprkos Milanovoj ponudi.

Manchester United odredio cijenu za Fellainija

Crveni đavoli će tražiti 24 miliona funti za belgijskog reprezentativca, a klubovima koji su ga htjeli na posudbu je poslana odbijenica.

Daily Mirror piše da je Milan poslao ponudu da veznjaka dovedu na posudbu, ali ta ponuda je odbijena od strane kluba sa Old Trafforda.

United je platio 28-godišnjaka 27.5 miliona funti u septembru 2013. godine i žele da vrate veći dio novca koji su dali za njega, unatoč tome što se veznjak bori za prvo mjesto pod vodstvom Van Gaala.

Milan je još uvijek zagrijan za belgijanca, koji je postao frustriran vrlo malom minutažom koju dobija od strane holanđanina i želi da osigura svoje mjesto u Belgijskom timu za Europsko prvenstvo.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Marouane Fellaini-Bakkioui (Etterbeek, 22. studenog 1987.) je belgijski nogometaš i reprezentativac marokanskog porijekla koji trenutno igra za Manchester United uPremiershipu. Fellaini je juniorske godine odradio u nekolicini belgijskih klubova, prije nego je 2006. godine potpisao prvi profesionalni ugovor s klubom Standard Liège.

Nakon dvije godine u klubu, Fellaini odlazi u engleski Everton, gdje igra punih 8 godina pod vodstvom Davida Moyesa i postaje jedan od najboljih veznih igrača Premiershipu. Kada je Moyes prešao u Manchester United, Fellaini je u rujnu 2013. godine doveden za ukupno £27,500,000. Za reprezentaciju je debitirao 2007. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!