NaslovnicaVijestiVan Gaal: Kako možete pisati takve stvari?

Van Gaal: Kako možete pisati takve stvari?

Louis van Gaal tvrdi da će u Manchester Unitedu ostati do samog kraja. Van Gaal se bori da spasi svoj posao nakon lošeg početka sezone koji je vidio Uniteda da ispada iz Lige prvaka i sada se bori za prva četiri mjesta.

pisati takve stvari

Holanđanin je zlostavljan od strane Unitedovih navijača, nakon poraza od Southamptona prošle sedmice, pa je čak ponudio i ostavku.

Međutim, Van Gaal je danas uzvratio insistiranjem da je odlučan da završi svoj ugovor do kraja, gdje mu je ostalo još 18 mjeseci.

“Ja sam potpisao ugovor na tri godine i rekao sam na svojim konferencijama za novinare da je to proces, ne jedna utakmica. I ja želim da nastavim raditi do kraja ugovora.”

“Ako nisam spreman da to uradim, mislim da ne bi ni počinjao da radim prije godinu i pol dana.”

Na tvrdnje da li je htio da podnese ostavku, rekao je: “Ja to nikada nisam rekao, nikada. Mislim da ste pravili sami svoje priče, a onda ja moram da odgovaram na njih.”

“Ja neću to uraditi, zato što je to strašno i užasno da možete pisati takve stvari, onda ja moram da odgovaram na te priče. Mislim da to ne moram raditi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“Veoma sam zabrinut u to što drugi ljudi pišu laži, jer sam dobio mnogo tekstualnih poruka i poziva.”

“Ali, uredu, to je svijet. Ovo je treći put da sam navodno “Dao otkaz”, a ja još uvijek sjedim tu za vas. Uvijek se suočavam sa ovim.”

Van Gaal vodi svoju ekipu protiv Derbyja sutra navečer u FA Kupu, gdje će mu trebati pobjeda kao nikada do sada.

Ali, bez obzira na sve, navijači od njega traže otkaz, a Van Gaal koji još uvijek ima podršku potpredsjednika Woodwarda i ostale čelnike Uniteda, neće otići nigdje, makar ne do kraja sezone.

“To je fantastično, ali to vam daje veliki pritisak,” rekao je Van Gaal.

“Kada imaju takvo povjerenje u mene, pritisak je mnogo veći. Kada vaše samopouzdanje i nije tako visoko, možete se boriti protiv toga. Kada se borite, imate veću motivaciju. Ja sam uvijek za borbu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!