NaslovnicaVijestiVan Gaal: Martial mi je problem jer ne zna engleski

Van Gaal: Martial mi je problem jer ne zna engleski

Manchester United je ovog vikenda slavio protiv Southamptona sa rezultatom 3-2 i time je stigao na drugo mjesto Premiershipa.

Martial mi je problem
Martial mi je problem

Junak Manchester Uniteda je bio Anthony Martial koji je dva puta tresao mrežu protivnika.

“Martial ne govori engleski pa moramo pričati na francuskom što mi predstavlja problem. Tu mi pomažu Marouane Fellaini i Morgan Schneiderlin. Ali uči engleski i prilagođava se. Odlično je krenuo, tri gol u tri utakmice”; rekao je Van Gaal pa nastavio:

“Nemoguće je očekivati od 19-godišnjaka da bude konstantan, a ni ne očekujem to od njeg. U tri utakmice je pokazao koliko zna i da mu odgovara naš sustav.”

Tadić je imao previše prostora u prvom poluvremenu, te samo uveo Valenciju umjesto Darmiana. U nastavi Tadića nisam vidio.”

Crveni vragovi su pobjedu posvetili svom povrijeđenom saigraču Lukeu Shawu.

“Svi smo uz njega i ova pobjeda je ta njega,” poručio je Mata.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!