NaslovnicaVijestiVan Gaal: Ne razumijem pojedine navijače na Old Traffordu

Van Gaal: Ne razumijem pojedine navijače na Old Traffordu

Ne razumijem pojedine navijače na Old Traffordu, bile su riječi Van Gaala nakon utakmice protiv West Hama. Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal rekao je da ne razumije navijače koji su na Old Traffordu tražili od njegove ekipe da više napada. United i West Ham odigrali su bez golova u utakmici 15. kola Premijer lige.

Ne razumijem

“Ne razumijem navijače koji su uzvikivali – napadaj, napadaj. Mi smo bili ekipa koja je napadala, koja je bila dominantna, ne West Ham. Jasno mi je da su razočarani, ali i igrači su, kao i ja također razočarani”, rekao je Van Gaal i nastavio:

“To nije samo u ovoj utakmici. Baš svake sedmice se ovo dešava, a mi smo ekipa koja je uvijek dominantnija od protivnika. Uvijek imamo više posjeda lopte, i uvijek napadamo da dadnemo gol. Narvno, kada imate posjed, uvijek napadate u nadi da ćete dati gol.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Kada sretnem navijače Manchester Uniteda na ulici, uvijek mi kažu ‘sretni smo sa ekipom i sa tobom, samo morate postizati golove’. Ali moje mišljene o postizanju golova jeste da morate imati i sreće, zato nisam previše zabrinut. Moramo da prevaziđemo ovaj period, moramo ponovo početi davati golove.”

“U drugom slučaju mogli smo biti prvi, ali Leicester je pobijedio. Stvarali smo mnogo više šansi nego u prošlim utakmicama. Ali, najvažniji dio fudbala je postići taj pogodak.”

Crveni đavoli su četvrti na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i trećeplasirani Manchester City, odnosno ima tri boda manje od Leicestera, a bod manje od Arsenala.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!