NaslovnicaVijestiVan Gaal: Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Van Gaal: Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal izjavio je da nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama, iako Spursi imaju čak 12 bodova prednosti trenutno.

Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Crveni vragovi će u srijedu igrati protiv Crystal Palacea na Old Traffordu, a samo pobjeda im donosi nadu da mogu završiti u top četiri i izboriti Ligu prvaka, dok su Spursi i dalje u utrci za titulu nakon visoke pobjede od 4-0 protiv Stoke Cityja na Britannia stadionu.

Tim Mauricija Pochettina je savladao Manchester United 3-0 ranije ovog mjeseca, ali Van Gaal je mišljenja da su ova dva tima na sličnoj razini.

“Savladali smo Tottenham rezultatom 1-0 prošle godine i sve do 70. minute mislim da smo bili bolji tim”, rekao je nizozemski stručnjak za engleske medije.

“Dakle, ne mislim da postoji mnogo razlike u kvaliteti između Tottenhama i Manchester Uniteda, osim razlike u bodovima. Oni su ih osvojili više, postižu više golova, ali to je zato što imaju više kreativnih igrača.”

Van Gaal također dodaje da njegovom timu ove sezone nedostaje kreativnosti u napadu, unatoč tome što imaju igrače poput Juana Mate, Memphisa Depaya i Anthony Martiala.

“Već sam rekao unaprijed što nam je potrebno i po mom mišljenju nemamo kreativnog igrača u seniorskom timu. Ne možemo dovesti svakog igrača kojeg želimo jer to ovisi o samom igraču i njegovom klubu, kao i o ošteti koju Manchester United želi platiti.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!