NaslovnicaVijestiVan Gaal vratio samopouzdanje De Gei

Van Gaal vratio samopouzdanje De Gei

David De Gea, golman Manchester United, ostao je na Old Traffordu i smatra da mu je Louis Van Gaal veoma pomogao, te da je Van Gaal vratio samopouzdanje golmanu Manchester Uniteda!

Van Gaal vratio samopouzdanje

Resized-WYCM5

De Gea je ovog ljeta bio na korak od prelaska u Real Madrid, no zbog problem s papirologijom ostao je u Crvenim đavolima, s kojim je potom i produžio ugovor do 2019. godine.

Sjajni golman rekao je da on i njegovi suigrači žele na teren prenijeti Van Gaalovu agresivnosti na teren. “On je veoma dobar trener. Mi želimo da na teren prenesemo agresivnost i stav kojem nas uči.

Ima dobre metode i za sad uspijevaju”, istakao je Španac, te je dodao:

“Ipak, teško je biti prijatelj s trenerom. Imate respekt prema njima, ali je teško biti prijatelj s trenerom”, pojasni je Dea Gea. Golman Manchester Uniteda za holandskog stručnjaka kaže da je veoma dobra osoba, te da mu je bio podrška nakon što nije uspio otići u Real Madrid.

“Od dana kako sam se vratio, nakon svega šta se desilo, on mi je povratio samopouzdanje. Rekao mi je da ću igrati i da nastavim raditi kao što sam prije”, zaključio je Dea Gea.

Manchester United ove sezone igra dosta dobro i nakon 12 odigranih kola u Premier ligi nalazi se na četvrtoj poziciji, s dva boda zaostatka za vodećim Manchester Cityjem.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!