NaslovnicaVijestiVardy se počastio novim autom

Vardy se počastio novim autom

Trenutno najbolji strijelac Premiershipa Jamie Vardy je nedavno produžio ugovor sa Leicesterom, koji je prvi na tabeli Premiershipa.

Vardy se počastio

Vardy je ugovor sa Leicesterom produžio do 2019. godine, a kako stoji u ugovoru Vardy će sedmično zarađivati 80.000 funti.

Vardy se odlučio počastiti novi autobomil, koji košta 100.000 funti, a radi se Bentley Continentalom. On se sa novim autobomilom pojavio na jučerašnjem treningu.

“Ako Licester ne osvoji titulu niko neće biti razočaran, jer niko nam nije dao šansi da ćemo osvojiti titulu prije početka sezone. Mi smo u dobrom nizu, i ovo je veoma ugodna vožnja, te mi uživamo u njoj”, kazao je Vardy, te nastavio:

“Ako igrate zajedno kao tim, to je potrebna formula. Izlazimo na teren i svako ima osmijeh na licu.”

“Mi smo samo tu da uživamo u tome. Ali to je ono što vam pomaže da na terenu uživate u onome što radite i to nam pomaže da donosimo dobre rezultate.”

Vardy se počastio (2)

“Dali smo navijačima šansu da sanjaju. To je bila odlična vožnja i momci u svlačionici uživaju u svakom trenutku. Pogledajte šta se dešava kada možete uživati u fudbalu, ali samo kada se borite jedni za druge na terenu kao tim”, završio je Vardy.

“Napravio sam kocku sa svojim igračima. Igrači su mi rekli ako osvoje devet bodova u ove tri utakmice da im dam sedmicu pauze”, kazao je Ranieri, te nastavio:

“Oni su ostvarili šest bodva, u mislim sretan sam i sa jednim bodom protiv Manchester Citya i Arsenala. Dobili smo tri, za mene to je isto.”

“Rekao sam svojim igračima da idu kući i da ću ih vidjeti narednog ponedeljak, jer oni su to zaslužili. Oni su napravili fantastičan nastup”, kaže Ranieri.

“Možete li zamistli kako su se osjećali kada su od sebe dali 120 posto i vjerovali da možete napraviti nešto posebno, da bi na kraju izgubili utakmicu. Ali rekao sam svojim igračima da ne brinu. Mi smo na vrhu tabele sa 2 boda prednosti.”

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!