NaslovnicaVijestiVEĆ KUPUJE KUĆU U MADRIDU: Zvijezda od 100 milijuna funti na rubu...

VEĆ KUPUJE KUĆU U MADRIDU: Zvijezda od 100 milijuna funti na rubu prelaska u kraljevski klub!

Obitelj Christan Eriksena je navodno bacila ‘bombu’ o mogućem preseljenju u Real Madrid ovog ljeta, jer su viđeni kako kupuju kuću u glavnom gradu Španjolske.

VEĆ KUPUJE KUĆU

27-godišnjak je bio ključni igrač za Tottenham od dolaska iz Ajaxa 2013. godine. Postigao je ukupno 66 golova i 86 asistencija u 277 nastupa za klub iz Londona.

Imajući to na umu, Mauricio Pochettino će očajnički nastojati da zadrži danskog reprezentativca na sjeveru Londona, jer Spursi nastoje nadograditi svoj napredak prošle godine koji je uključivao i nezaboravan niz u Ligi prvaka.

Međutim, argentinski taktičar bi mogao voditi izgubljenu bitku, kako izvješćuje The Times, da je Eriksenova obitelj viđena u lovu na kuće u Madridu, zbog špekulacija koje povezuju igrača Tottenhama sa 100 milijuna funti vrijednim transferom u Real Madrid.

Urugvaj – Peru: Najava posljednje utakmice četvrtfinala Copa Amerike!

Može biti da je riječ samo o investicijskom projektu ili možda Atletico Madrid ima planove transfera za ovog igrača, ali kao što je navedeno u izvješću, Eriksen je u velikoj mjeri povezan sa Los Blancosima i čini se da bi odgovarao europskim divovima u ovom trenutku.

Iako bi to bio veliki poticaj za Madrid, oni već imaju slično igrače kao što su Isco i Marco Asensio koji igraju slične uloge kao Eriksen, pa bi Zinedine Zidane morao formulirati plan kako bi također prodao neke igrače i prikupio sredstva, te stvorio prostor u momčadi.

Real Madrid je već potpisao Eder Militaoa, Luku Jovića, Eden Hazarda i Ferlanda Mendyja ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!