NaslovnicaVijestiVEĆ ODBIO MONACO, SCHALKE I AC MILAN: Jose Mourinho čeka ponudu ovog...

VEĆ ODBIO MONACO, SCHALKE I AC MILAN: Jose Mourinho čeka ponudu ovog kluba!

Kako izvještavaju engleski mediji, Jose Mourinho, koji je trenutno bez posla, već je odbio ponude tri europska velikana, a u pitanju su Monaco, Schalke i AC Milan, iz razloga što čeka na novu priliku da trenira svoj bivši klub Real Madrid.

Mourinho čeka ponudu Real Madrida

Portugalski stručnjak je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda krajem prošle godine, odnosno u decembru, a još uvijek je u potrazi za novim klubom. Prema pisanju Goala, navodno bi bio jako zainteresiran kada bi mu Florentino Perez pružio još jednu priliku.

Naravno, trenerska pozicija u Real Madridu je već zauzeta, s obzirom da je tu Zinedine Zidane, ali Francuz je pod velikim pritiskom nakon nešto lošijeg početka nove sezone. Otkako je bez posla, Mourinho je odbio ponude Monaca, Lillea, Wolfsburga, Schalkea i AC Milana, a Real Madrid nije jedini klub koji ga zanima.

Navodno, na toj listi su još i Paris Saint-Germain, Juventus i Bayern Munchen. Međutim, u PSG-u i Bayernu poprilično su ‘sigurni’ Thomas Tuchel i Niko Kovač, dok je Maurizio Sarri tek preuzeo Juventus početkom ove sezone, tako da mu je prioritet sada Real Madrid.

Iako su Los Blancosi trenutno vodeći na tabeli u La Ligi, pretrpjeli su težak poraz rezultatom 3-0 na gostovanju kod Paris Saint-Germaina u okviru prvog kola grupne faze Lige prvaka. Od tada su španjolski mediji počeli pisati o mogućem otkazu Zidanea, koji je posljednjih dana pod velikim pritiskom. Taj pritisak će se zasigurno povećati ukoliko njegov tim izgubi u velikom gradskom derbiju protiv Atletico Madrida, koji se igra ovog vikenda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!