NaslovnicaVijestiVEĆ PRONAŠLI ZAMJENU ZA POGBU: Manchester United dovodi veliku zvijezdu iz Serije...

VEĆ PRONAŠLI ZAMJENU ZA POGBU: Manchester United dovodi veliku zvijezdu iz Serije A!

Kao i u prethodna dva prelazna roka, jedan od ključnih igrača Manchester Uniteda Paul Pogba povezuje se sa odlaskom iz kluba. Iako se Francuz danas našao na listi igrača koji će putovati na turneju u Australiju, njegov agent Mino Raiola je jučer priznao kako on želi napustiti Old Trafford.

Manchester United dovodi Milinković-Savića

Ipak, čini se kako se i čelnici kluba pripremaju za njegov odlazak, s obzirom da su već pronašli idealnu zamjenu za njega. Naime, španjolske novine Marca pišu kako je riječ o veznjaku Lazija Sergeju Milinković-Saviću.

Srpski reprezentativac se i prošlog ljeta povezivao sa dolaskom u United, a iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu u dresu Lazija. 24-godišnjak je fizički jako sličan Pogbi, a u slučaju da dođe, Old Trafford bi mogao napustiti njegov sunarodnjak Nemanja Matić.

Međutim, najveći problem u njegovom dovođenju će definitivno predstavljati odšteta koju Lazio traži za njega, a koja iznosi čak 130 miliona eura. Milinković-Savić je postigao sedam golova i podijelio tri asistencije prošle sezone, daleko manje od 14 golova i 7 podijeljenih asistencija sezonu ranije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!