NaslovnicaVijestiVeć se zna tko će osvojiti Zlatnu loptu? Direktor France Footballa opisao...

Već se zna tko će osvojiti Zlatnu loptu? Direktor France Footballa opisao što Real radi kako bi dobili ovu nagradu

U ponedjeljak 17. listopada će biti poznat dobitnik Zlatne lopte za sezonu 2021/22. Iako se još uvijek zvanično ne zna tko će osvojiti ovu veliku nagradu, ogromni favorit je Karim Benzema, koji je kao najbolji strijelac La Lige i Lige prvaka odveo Real Madrid do titule u oba ova natjecanja.

Nedavno je procurio navodni poredak, a Modrić se ponovo nalazi na dobroj poziciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Direktor France Footballa, organizacije koja dodjeljuje ovu nagradu od 1956. godine, Pascal Ferre je dao intervju kojeg su španjolci proglasili kontraverznim: “Real Madrid najbolje zna kako orkestrirati kampanje da njegovi igrači dobiju Zlatnu loptu i nije ni najmanje čudo zašto su baš oni uzeli najviše nagrada”.

Zatim je objasnio što točno misli: “Florentino Perez je u tome majstor, stalno vodi kampanje. Da se razumijemo, kampanja ne odlučuje pobjednika, ali vam može oduzeti glasove ako šalje krivu poruku. On to vodi prešutno i glatko. Prije su gurali samo Ronalda, sada samo Benzemu. Na taj način im se glasovi ne raspršuju.”

Real Madrid je do sada imao sedam različitih osvajača Zlatne lopte, koji su tu nagradu u bijelom dresu uzeli 11 puta. Do sada su tu nagradu osvajali Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Ronaldo, Fabio Cannavaro, Luis Figo, Raymond Kopa i Alfredo di Stefano.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!