NaslovnicaVijestiVečeras nas u Madridu očekuje spektakl: Finalni obračun Reala i Cityja u...

Večeras nas u Madridu očekuje spektakl: Finalni obračun Reala i Cityja u borbi za finale Lige prvaka

Večeras ćemo na “Santiago Bernabeu” u Madridu dobiti drugog finalistu ovosezonskog izdanja Lige prvaka.

Sinoć je Liverpool pobijedio Villarreal rezultatom 5:2, a večeras ćemo doznati hoće li se s druge strane 28. svibnja na Stade de Franceu u Parizu sučeliti s Real Madridom ili Manchester Cityjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U spektakularnoj utakmici koja je odigrana prošlog tjedna Manchester City je slavio na Etihadu rezultatom 4:3, a nema sumnje da nas večeras očekuje veličanstven dvoboj. Real u ovaj susret ulazi odlično raspoložen s obzirom da je tijekom vikenda osvojio 35. naslov prvaka Španjolske, a trijumfu i plasmanu u finale nada se trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti.

“Susreću se dvije velike momčadi sa sjajnim igračima. U ovakvim utakmicama moramo pokazati individualnu kvalitetu. Ako pobijedimo, to neće biti zato što smo motivirani ili zbog čarobne atmosfere naših navijača, to će biti zbog naše kolektivne predanosti i individualnih kvaliteta naših igrača”, rekao je Ancelotti.

“Moramo igrati bolje nego u prvom susretu, ali nitko ne zna kako će utakmica ići. Možemo igrati i lošije, ali pobijediti. Nogomet je takav – nekada dobiješ ono što ne zaslužuješ, a nekad ne dobiješ ono što zaslužuješ. Moramo igrati izvanredno za pobjedu jer jedino tako možemo izbaciti Real u dvije utakmice”, rekao je njegov suparnik na klupi Cityja Pep Guardiola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!