NaslovnicaVijestiVečeras se igra derbi između Tottenhama i Cityja koji bi mogao odlučiti...

Večeras se igra derbi između Tottenhama i Cityja koji bi mogao odlučiti prvaka Engleske

Nogometaši Tottenhama i Manchester Cityja igraju zaostalu utakmicu 34. kola engleskog Premiershipa večeras od 21:00 sat, a oba tima imaju veliku motivaciju prije susreta. Londonski tim još uvijek ima šansu za plasman u Ligu prvaka, s obzirom da četvrtoplasirana Aston Villa ima prednost od pet bodova uz utakmicu više, dok City želi osvojiti svoj četvrti uzastopni naslov prvaka Engleske.

Arsenal ima samo jedan bod više od Cityja na vrhu tabele, ali pobjeda večeras bi Cityju omogućila da preskoči Topnike i uđe u posljednje kolo s dva boda prednosti na vrhu. Domaćin će večeras biti oslabljen nedostatkom nekoliko igrača zbog ozljeda, dok je kod Cityja upitan samo Ake, koji trenutno nije redovan igrač u prvom timu Građana.

Ako Tottenham u posljednjem kolu pobijedi Manchester City i Sheffield, a Aston Villa izgubi od Crystal Palacea, iduće će sezone sigurno igrati u Ligi prvaka. Ukoliko Tottenham i City večeras odigraju neriješeno, Arsenal i City će biti izjednačeni na vrhu tabele, ali se u tom slučaju u Premiershipu prvo gleda gol-razlika, koja trenutno ide u korist Topnika (+61 / +58).

Takav ishod bi u posljednjem kolu donio uzbuđenje jer Arsenal igra kod kuće protiv Evertona, dok West Ham dolazi na Etihad.

Večerašnju ključnu utakmicu između Tottenhama i Cityja možete pratiti na kanalima Arenasporta.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!