NaslovnicaVijestiVeleobrt u slučaju Bale: Velšanin završava karijeru u Realu?!

Veleobrt u slučaju Bale: Velšanin završava karijeru u Realu?!

Već dugo vremena mediji “sele” Garetha Balea u različite klubove, ali njegov agent Jonathan Barnett sada tvrdi da je reprezentativac Walesa “veoma srećan u Realu”, te da bi mogao završiti karijeru na Santiago Bernabeu.

Iskusni Velšanin (30) već duže vrijeme se dovodi u vezu sa odlaskom iz Madrida, zbog navodnog nezadovoljstva tretmanom.

Prošlog ljeta mu je propao transfer u Kinu u posljednjem trenutku, ali izgleda da se situacija u međuvremenu promijenila.

“Njemu je veoma lijepo u Madridu, veoma je srećan u Realu i ne vidim zbog čega ne bi završio karijeru u Realu”, rekao je Barnett.

U prethodnom periodu govorilo se da bi brzonogi napadač mogao nazad u Premier ligu, pošto su interesovanje pokazali bivši klub Tottenham i Newcastle.

“Sumnjam da želi tako nešto. Osvojio je sve što je mogao da osvoji sa Realom i povratak u Premier ligu mi deluje prilično nemoguće. Ponavljam, srećan je u Realu”, dodao je Barnett.

Bale je na Santiago Bernabeu stigao ljeta 2013. iz Tottenhama za 101 milion eura i ima ugovor sa Madriđanima do 2022. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!