NaslovnicaVijestiVeleobrt: Tuchel pak neće u Bayern, već u ovaj veliki klub!

Veleobrt: Tuchel pak neće u Bayern, već u ovaj veliki klub!

Thomas Tuchel ipak neće u Bayern, niti u Arsenal, već u drugi veliki klub, koji inače nije bio u prvom planu, ali sada djeluje kao najrealnija opcija.

Renomirani francuski sportski list L’Equipe potvrdio je ono o čemu je pisao i njemački Bild, a to je da će nekadašnji trener Borussije iz Dortmunda Tomas Tuhel na klupi pariškog kluba najvjerojatnije zamijeniti Unaja Emeryja.

Španjolski stručnjak približava se rastanku sa “svecima” jer, unatoč svim milijunima uloženih u igrački kadar, nije mogao opravdati njegova očekivanja.

[su_no1forfootball]

Francuski list dalje navodi da su zaposlenici u klubu sigurni da je posao s njemačkim nogometnim stručnjacima ušao u završnu fazu. Tuhel, navodno, već traži pomoćnog trenera koji će mu se pridružiti u glavnom gradu Francuske.

44-godišnjak je ostavio snažan dojam na čelnike PSG na njihovom posljednjem sastanku – kako zbog toga što tečno govori francuski, tako i zbog načina na koji se nogomet igrao za vrijeme njegovog angažmana u Dortmundu.

Uprava PSG-a još uvijek ne daje nikakve signale ovim povodom. Sportski direktor Enrique Antero, koji je bezuspješno zagovarao dolazak trenutačnog menadžera Chelseaja Antonija Contea, kratko je rekao:

“Trener PSG-a je Unai Emery. On je pod ugovorom i nije trenutak da se govori o drugom treneru. Nalazimo se u važnoj fazi ove sezone i moramo mnogo da radimo da bismo se koncentrirali i postigli svoje ciljeve”, istaknuo je je Antero.

“L’Equipe navodi i to da je naredni kandidat za trenera PSG izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw, ali da on u sljedećoj sezoni sigurno neće moći preuzeti neki klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!