NaslovnicaVijestiVELIKA ČISTKA u Juventusu: Klub napuštaju TRI VELIKE ZVIJEDE, poznata sudbina i...

VELIKA ČISTKA u Juventusu: Klub napuštaju TRI VELIKE ZVIJEDE, poznata sudbina i Ronalda

Ispadanje Juventusa iz Lige prvaka od Ajaxa imat će velike posljedice za klub. Stara dama iz Torina ove je godine otvoreno napadala titulu u Ligi prvaka, ali su izeznađujuće zaustavljeni u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Ajax je izbacio Juve

Upravo zbog Lige prvaka, u klub je doveden Cristiano Ronaldo, ali i fenomenalni portugalski reprezentativac nije mogao pomoći Juventusu da dođe do naslova. Crno-bijeli su eliminirani u četvrtfinalu kada je Torino ostao šokiran mladim Ajaxovim timom i predstavom u oba susreta.

U BARCELONI ODLUČILI: U ljetnom prelaznom roku dovode zvijezdu Evertona!

Očekuje se da će rano ispadanje imati značajne posljedice na šampione Serie A. Prema dobro infofmisanoj Gazzetti, tri superzvijezde će vjerovatno napustiti Juventus. Među njima se ne nalazi Cristiano Ronaldo, koji je upravi kluba dao još jednu priliku da oformi tim koji bi bio konkurentan za osvajanje Lige prvaka.

Očekuje se da će otići Douglas Costa, koji nije opravdao očekivanja nakon dolaska iz Bayerna, što se može pripisati tome da mu Allegri nije pružio dovoljno prilike za dokazivanje. Paulo Dybala također bi trebaa otići. Priča se da ga je Juventus pokušao zamijeniti za Maura Icardija, a za Juventusovu “desetku” od ranije se zanima i Bayern.

Treća superzvijezda Juventusa, koja bi mogla otići, je Miralem Pjanić, za koga je interes pokazao Zinedine Zidane, trener Real Madrida…

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!