NaslovnicaVijestiVelika greška prvaka Italije: Milan pripremio dres koji će biti zabranjen u...

Velika greška prvaka Italije: Milan pripremio dres koji će biti zabranjen u Seriji A

Milanov novi treći dres bit će zabranjen sljedeće sezone u Seriji A jer krši novo pravilo koje su uveli čelnici za nadolazeće razdoblje.

Milan će braniti naslov osvojen nakon 11 godina u tradicionalnim garniturama prvog i drugog dresa. Prvi dres bit će crveno-crni, a drugi bijeli. No, problem je nastao u trećem setu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Poznato je da Rossoneri često nose treći dres u utakmicama Serije A, ali bit će spriječeni da to čine sljedeće sezone. Zaboravili su novo pravilo zabrane zelenih dresova u Seriji A.

Ono što je vrlo zanimljivo je da će zelene dresove nositi momčadi kojima je to primarni dres. Sassuolo je taj koji nosi zelene dresove od svog osnutka i ova zabrana neće utjecati na njih. Ali Rossoneri, koji su registrirali treći dres u zelenoj boji, bit će zabranjen.

Razlog za novo pravilo Serije A je zahtjev nositelja TV prava koji su izrazili zabrinutost jer se dresovi stapaju s travom i virtualnim reklamama što otežava realizaciju prijenosa.

Ostaje za vidjeti kako će reagirati proizvođač opreme Puma i hoće li Milan predstaviti još jedan dres ili će ostaviti zeleni dres i nositi ga u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!