NaslovnicaVijestiVelika kazna za Chievo: Prilikom transfera varali na BIZARAN način zbog čega...

Velika kazna za Chievo: Prilikom transfera varali na BIZARAN način zbog čega su DRAKONSKO kažnjeni!

Talijanski nogometni prvoligaš Chievo izgubio je tri boda zbog lažnog poslovanja i morat će platiti kaznu od 200.000 eura, izjavila je talijanska nogometna federacija (FIGC).

Chievo je sportski sud Talijanskog nogometnog saveza proglasio krivim za prekrivanje dobiti u iznosu od 27 milijuna eura, koji je ostvaren prilikom transfera perspektivnih mladih igrača iz talijanskog niželigaša Cesene između 2015. i 2018. godine.

Talijanski prvoligaš je optužen za korištenje Cesene kako bi pokazao lažnu dobit između ova dva kluba, što im je u konačnici omogućilo da ispune kriterije za licencu u Seriji A.

>> KREĆU PO NJEGA U JANUARU: Čelnici Barcelone odredili glavnu metu u zimskom prelaznom roku!

Tužitelji su zatražili da se Chievu oduzme 15 poena i 36 mjeseci zabrane rada predsjednika kluba Luca Campedellija koji je u konačnici dobio tri mjeseca zabrane, a klub je ostao bez tri boda. Osim toga, klub iz Verone će morati platiti novčanu kaznu od 200.000 eura.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sud je također odlučio da neće nastaviti postupak protiv Cesene, jer je klub i zvanično ugašen ove godine.

Chievo je loše započeo ovu sezonu jer ima samo jednu jedan bod nakon tri utakmice. U sljedećem krugu klub iz Verone će ugostiti rimsku Romu. Italija je inače poznata po raznim malverzacijama, a klubovi se često koriste kao mašine za pranje novca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!