NaslovnicaVijestiVelika kriza u Münchenu: Evo što igrači Bayerna najviše zamijeraju Nagelsmannu

Velika kriza u Münchenu: Evo što igrači Bayerna najviše zamijeraju Nagelsmannu

Njemački mediji objavili su vijest da je Bayern u velikoj krizi, a nakon prvenstvenog poraza od Augsburga strasti u redovima Bavaraca se ne smiruju.

Problemi u Bayernovoj svlačionici još su dublje prirode, s obzirom da su se neki igrači pobunili protiv trenera Juliana Nagelsmanna, a najviše mu zamjeraju njegove izjave nakon neuspješnih utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon prvog ovosezonskog poraza Bayerna, Nagelsmann je u svlačionici kritizirao igrače i tražio od njih objašnjenje zašto su odigrali lošu utakmicu protiv Augsburga te ih optužio da su najveći krivci za trenutno stanje u klubu.

Zbog ovakvog stava trenera već se neko vrijeme spominje da su igrači nezadovoljni Nagelsmannom, a sada se otkrilo tko predvodi pobunu u svlačionici. To su Sadio Mane, Joshua Kimmich, Leon Goretzka i Ryan Gravenberch.

S obzirom da je Nagelsmann pod velikim pritiskom u Bayernu, postoji mogućnost da Bavarci u narednom periodu ostanu bez trenera, a njemačkog velikana mogao bi preuzeti Thomas Tuchel.

Bavarci u posljednjih pet prvenstvenih utakmica nisu upisali niti jednu pobjedu. Imaju četiri remija i jedan poraz, dok je u Ligi prvaka situacija drugačija. Nakon dva kola njemački velikan ima dvije pobjede, uz gol-razliku 4:0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!