NaslovnicaVijestiVelika odluka UEFA-e: Ovo će pomoći klubovima za opstanak u ovim teškim...

Velika odluka UEFA-e: Ovo će pomoći klubovima za opstanak u ovim teškim vremenima!

Nakon izbijanja pandemije koronavirusa, mnogi klubovi su finansijski pogođeni, gubici su ogromni, te je sada UEFA-a sa odlukom da ublaži svoje propise finansijskog fer pleya, pomogla klubovima da se nose sa ovom situacijom.

Velika odluka UEFA

UEFA je produžila rok europskim klubovima na još mjesec dana za podnošenje finansijskog izvješća. U to se računaju porezi, plaće i druge stvari koje se tiču finansija.

Navodno je rok trebao biti 31. ožujak, ali je sada to produženo do 30. travnja zbog pandemije koronavirusa.

To se također odnosi i na Manchester City, kojeg su nedavno izbacili iz Lige prvaka na dvije godine zbog kršenja tog istog finansijskog fer pleya.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!