NaslovnicaVijestiVelika potražnja za Srbinom: Luka Jović na meti još jednog velikog kluba

Velika potražnja za Srbinom: Luka Jović na meti još jednog velikog kluba

Ugovor, koji je Luka Jović navodno već potpisao s Barcelonom, u ovom trenutku ne znači mnogo. U bitku za fantastičnog mladog napadača ušao je navodno i minhenski Bayern.

Fali Ramadani, agent srpskog napadača Luke Jović, navodno je prije nekoliko sedmica dogovorio sve sa Barcelonom. Nogometaš iz Eintrachta Frankfurt predstavljao je obećavajuću alternativu Luisu Suarezu u Barceloni, kao i potencijal za budućnost. Neslužbeno je objavljeno da je Jović već pristao preseliti se u ekipu španjolskih prvaka, a također je svjestan i interesa Real Madrida, koji i nije bio previše konkretan.

FERGUSON OTKRIO: Trenirao je samo 4 igrača svjetske klase u Unitedu, a evo i koja!

Njemački list Sport Bild u najnovijem izdanju izvješćuje o želji trenera Bayerna Nike Kovača. Hrvat želi Jovića kao alternativu Robertu Lewandowskom. Kovač Jovića dobro poznaje jer ga je upravo on doveo u ekipu Frankfurta iz Benfice,  a očito je uvjeren da će upravo to presuditi te da će Jović karijeru nastaviti u klubu sa Allianz Arene.

Prošlog ljeta, kada je stigao u Bayern, Kovač je poželio bivšeg igrača Eintrachta, svog sunarodnjaka Antu Rebića, no tada mu želja nije bila uslišana. Da li će ovaj put uprava Bayerna obezbjediti igrača kojeg Kovač želi, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!