NaslovnicaVijestiVelika rasprodaja u Manchester Unitedu - prodaju čak deset igrača na ljetnom...

Velika rasprodaja u Manchester Unitedu – prodaju čak deset igrača na ljetnom prijelaznom roku!

Manchester United planira provesti veliku rekonstrukciju svoje momčadi tijekom ljetnog prijelaznog roka, s namjerom prodaje čak deset igrača, prema izvješćima.

Sezona je dosad bila razočaravajuća za United jer su zaostali u utrci za plasmanom u Ligu prvaka. Trenutačno se momčad Erika ten Haga nalazi na šestom mjestu na tablici Premier lige, s tri boda zaostatka za petoplasiranim Tottenhamom i osam bodova manjka za Aston Villom, koja zauzima četvrto mjesto.

Navijači Uniteda nadaju se da će nova investicija britanskog milijardera i šefa INEOS-a, Sira Jima Ratcliffea, donijeti više uspjeha klubu u budućnosti. Nakon što je sporazum službeno potvrđen prošlog tjedna, Ratcliffe i njegov tim preuzet će kontrolu nad nogometnim operacijama.

S obzirom na ljetni prijelazni rok, prema izvješćima Manchester Evening Newsa, očekuje se masovna reorganizacija momčadi, a prodaja bi mogla obuhvatiti čak deset igrača.

Igrači poput Aarona Wan-Bissake, Victora Lindelofa i Facunda Pellistrija imat će manje od 12 mjeseci preostalog ugovora te bi mogli biti ponuđeni drugim klubovima.

Napadač Mason Greenwood, trenutačno na posudbi u španjolskom Getafeu, privlači pažnju Barcelone, a navodno je postavljena i cijena za 23-godišnjaka.

Veznjak Casemiro također bi mogao biti na popisu igrača za transfer jer se povezuje s selidbom na Bliski istok nakon loše sezone.

Jadon Sancho, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri i Alvaro Fernandez, svi na posudbama, također bi mogli biti na izlaznim vratima.

Na kraju, neizvjesna je budućnost napadača Marcusa Rashforda nakon loše sezone, te se navodno razmatra mogućnost rastanka s engleskim napadačem.

Osim navedenih igrača, Raphael Varane, Anthony Martial i Tom Heaton napustit će klub po isteku svojih ugovora tijekom ljeta.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!