NaslovnicaVijestiVELIKA SVAĐA ROONEYEVE I VARDYJEVE SUPRUGE: Coleen Rooney napala Rebekah Vardy zbog...

VELIKA SVAĐA ROONEYEVE I VARDYJEVE SUPRUGE: Coleen Rooney napala Rebekah Vardy zbog odavanja privatnih informacija!

Svađa između Coleen Rooney i Rebekah Vardy je postala viralna na cijelom internetu, a talijanski divovi Roma je nakon toga ismijavala Vardyjevu suprugu na društvenim mrežama.

VELIKA SVAĐA

Wayne Rooneyeva supruga, Coleen, je ranije na Twitteru otkrila svijetu da je Rebekah Vardy, supruga Leicesterove zvijezde Jamieja, davala informacije The Sunu o privatnom životu obitelji Rooney.

Pogledajte Coleenovu bombu koja je objavljena u srijedu ujutro.

Njen plan za otkrivanje identiteta osobe koja prodaje informacije o njenom privatnom životu je bio senzacionalan. Gospođa Rooney je odlučila pažljivo objavljivati lažne storije na svom Instagramu koje je mogla gledati samo Rebeka.

Lažni storiji koje je Coleen dijelila bili su objavljeni kao ekskluzivni članci u The Sunu, nagovještavajući da je Rebeka sigurno imala neke veze sa prodajom informacija tabloidima u Engleskoj.

Je li Rebekah Vardy kriva za propuštanje informacia ili je sve ovo nesporazum?

Admin na Rominom Twitteru je ismijao Vardyjevu suprugu objavivši sliku kako talijanski giganti blokiraju njenu Instagram stranicu.

Roma je poznata po svojim duhovitim objavama na društvenim medijima, a evo što su Giallorossi napravili od situacije.

Rebeka se također obratila društvenim medijima i oštro negirala tvrdnje koje su joj stavljene na leđa, rekla je da joj se to ‘gadi što uopšte mora negirati ovakve stvari.’.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!