NaslovnicaVijestiVELIKA SVAĐA SA MOURINHOM: Zvijezda Uniteda nakon nesuglasica sa menadžerom Uniteda odlazi...

VELIKA SVAĐA SA MOURINHOM: Zvijezda Uniteda nakon nesuglasica sa menadžerom Uniteda odlazi sa Old Trafforda!

Velika svađa sa Mourinhom! Zvijezda Uniteda nakon nesuglasica sa menadžerom Uniteda odlazi sa Old Trafforda! Zvijezda Manchester Uniteda gleda ka izlaznim vratima Old Trafforda u siječnju, nakon što je imao nesuglasica sa Jose Mourinhom u posljednje vrijeme.

Velika svađa

Prema MailOnlineu, kapetan Uniteda Antonio Valencia otvoren je za odlazak sa Old Trafforda u siječnju, a desni bek je navodno prihvatio činjenicu da nema šanse da dobije Mourinhovo povjerenje ove sezone.

Valencia i njegov agent su raspravljali o mogućnostima 33-godišanjaka na sastanku u Manchesteru ovog tjedna, a podrazumijeva se da su West Ham i neki Španjolski klubovi zainteresirani za Ekvadorca.

Valencia je Unitedov igrač sa najdužim stažom u trenutnoj ekipi, veteran Crvenih đavola je napravio 337 nastupa otkako se pridružio klubu iz Wigana 2009. godine.

Desni bek je nesretan zbog načina na koji je tretiran, a izvješće je također istaknulo kako je svađa između Valencije i Mourinha bila vrlo teška i da dvojac jedva priča.

Činjenica da menadžer United nije blizak kapetanu kluba dodatno pojačava ideju da su šefovi Manchester Uniteda vrlo uznemireni.

Crveni vragovi su trenutno na šestoj poziciji u Premier ligi i nakon užasnog početka sezone navijači Uniteda morat će prihvatiti da Ligu prvaka sljedeće sezone sigurno neće igrati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!