NaslovnicaVijestiVELIKA SVAĐA ZIDANEA I PEREZA U REAL MADRIDU: Francuz se želi riješiti...

VELIKA SVAĐA ZIDANEA I PEREZA U REAL MADRIDU: Francuz se želi riješiti ovog igrača – ali Perez to ne dozvoljava!

Zinedine Zidane zatražio od Florentina Pereza da se riješi napadača Luke Jovića nešto više od dva mjeseca nakon što je srpski reprezentativac zapečatio svoj transfer u Real Madrid.

VELIKA SVAĐA

Kao što se vidi u nastavku, Real je potvrdio dolazak Jovića 4. lipnja, ali samo 76 dana kasnije, čini se da je vrijeme Srbijanca u španjolskoj prijestolnici već završeno.

Prema pisanju Don Balona, Inter Milan je podnio ponudu za posudbu bivšem igraču Eintrachta iz Frankfurta, a usred toga, Zidane je tražio od Pereza da se riješi Jovića prije kraja prijelaznog roka sljedećeg mjeseca.

U izvješću se također navodi da Perez ne želi poslušati Zidaneov zahtijev, a Španac je također isključio prelazak u Inter za Jovića.

To se čini zaista nepošteno prema Joviću, s obzirom na to da je odigrao samo jednu službenu utakmicu protiv Celte Vigo koju je Real dobio sa 3-1.

Srpski internacionalac je pokazao prošle sezone da je više nego sposoban natjecati se sa nekim vrhunskim momčadima, pa se čini čudnim da Zidane želi da se riješio igrača tako brzo nakon što se pridružio klubu.

Iako Jović u prvoj sezoni u klubu neće dobiti puno minutaže, napadač će se sigurno ubuduće naći češće u postavi Reala, jer Karim Benzema prilazi kraju karijere.

Realovi navijači će biti oduševljeni da čuju da Pereza nije zainteresiralo da pusti Jovića da ode, odluku koja bi bila velika pogreška kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!