NaslovnicaVijestiVelika utrka za Ligu prvaka u Premier ligi: Tko ima najbolje šanse...

Velika utrka za Ligu prvaka u Premier ligi: Tko ima najbolje šanse za plasman?

Preostalo je još dva kola u Premier ligi ove sezone, a borba za plasman u Ligu prvaka se nastavlja, te izgleda da će trajati do posljednjeg kola.

Velika utrka za Ligu prvaka

Pored Liverpoola i Cityja koji su svoj plasman u Ligu prvaka već obezbjedili, za treću i četvrtu poziciju se bore tri kluba, a to su Chelsea, Leicester i Manchester United.

Računica je ovdje jednostavna. Chelsea ima bod prednosti i sigurno će završiti na barem četvrtom mjestu ako u posljednja dva kola uzmu četiri boda.

Imaju vrlo težak raspored, jer sljedeću utakmicu gostuju Liverpoolu, gdje su autsajderi sa koeficijentom do 3.30 na njihovu pobjedu, dok u posljednjem susretu ove sezone dočekuju Wolvese.

Ako bi Chelsea osvojio samo tri boda iz ove dvije utakmice, a Manchester United i Leicester po četiri, Chelsea bi tu bio najlošiji s obzirom na mnogo slabiju gol razliku, te se ne bi plasirali za nogomet u Ligi prvaka. Bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.25 na Chelsea i Manchester United da će završiti u top četiri najbolja tima ove sezone u Premier ligi.

Pored toga nam bet365 kladionica daje ponudu na to da ova dva tima neće završiti u top četiri ove sezone i koeficijent je ogromnih 4.00, što bi se realno gledajući moglo dogoditi barem za jedan od ova dva tima.

Što se tiče Lisica i Crvenih đavola, oni imaju isti broj bodova. Leicester bi sa pobjedom protiv Tottenhama u gostima gdje je koeficijent na njih 3.20 i remijem protiv Uniteda osigurao svoje mjesto u top četiri tima po koeficijentu 2.10. Ipak, koeficijent da Lisice neće završiti u top četiri tima ove sezone u bet365 kladionici iznosi 1.72.

Manchester United će ovisiti o rezultatima svojih rivala, te sve osim dvije pobjede u posljednja dva susreta im neće donijeti mjesto u Ligi prvaka. Oni u sljedećem kolu igraju na domaćem terneu protiv West Hama, gdje su favoriti sa koeficijentom od 1.25 i pobjeda u ovom susretu bi ih mogla postaviti za lidera u ovoj utrci.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujem da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!