NaslovnicaVijestiVELIKE PROMJENE U ITALIJI: Serie A više nikada neće biti ista

VELIKE PROMJENE U ITALIJI: Serie A više nikada neće biti ista

Velike promjene u talijanskoj Seriji A. Italija će 18. kolovoza ove godine zatvoriti prijelazni rok, jedan dan prije početka sezone Serie A i sada će i ova liga imati svoj Boxing Day, nešto slično kao i Premier liga.

VELIKE PROMJENE

Odluka za rano zatvaranje prijelaznog roka je došla nakon što je i Engleska Premier liga u rujnu odlučila da se prijelazni rok zatvori prije početka sezone.

Do sada se prijelazni rok zatvarao početkom rujna u većini europskih zemalja, nakon početka sezone, što je dovelo do rasprostranjenih pritužbi za transfer špekulacije, koje zasjenjuju sam nogomet.

Treneri također kažu da se ne mogu dobro pripremiti za novu sezonu, jer često gube ključne igrače nakon nekoliko utakmica.

[su_watch_live_football]

Izvanredni povjerenik Giovanni Malago, predsjednik talijanskog olimpijskog odbora, također je novinarima rekao kako će Serie A postaviti dva kola utakmica između Božića i Nove godine, ponovo slijedeći model Premier lige.

Međutim, tada bi postojala tri tjedna zimske stanke.

Sljedeće sezone utakmice bi se trebale igrati 22., 26. i 29. prosinca, a prvenstvo bi imalo odmora do 20. siječnja”, rekao je dodavši da će se prijelazni rok također završiti prije početka prvenstva.

Italija je tradicionalno imala pauzu za Božić i Novu godinu, ali je promijenila ovu sezonu kada su se 26. i 27. prosinca odigrala kola ligaških utakmica sa kupom Italije.

Sljedeća sezona će po prvi put imati intenzivan program u talijanskoj elitnoj ligi, dok se Serie A natječe sa engleskom Premier ligom za globalnu pozornost.

[su_bonus]

https://twitter.com/SerieA_TIM/status/970947091127291904


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!