NaslovnicaVijestiVeliki broj igrača napušta Chelsea: Remont momčadi na ljetnom prijelaznom roku

Veliki broj igrača napušta Chelsea: Remont momčadi na ljetnom prijelaznom roku

Veliki broj igrača napušta Chelsea. Plavci su imali prilično katastrofalnu sezonu. Antonio Conte je u svojoj prvoj sezoni bio heroj i osvojio titulu Premier lige, ali nije uspio ponoviti taj uspjeh.

Veliki broj igrača

Nakon što je završio drugi na tabeli u skupini C Lige prvaka iza Rome, Plavci su ispali iz konkurencije u osmini finala, nakon što su izgubili od Barcelone sa ukupnim rezultatom od 4-1.

Izgleda da će propustiti kvalifikacije za iduću sezonu nakon loše sezone u Premier ligi sa Conteovom ekipom koja je trenutno pet bodova iza prva četiri tima sa preostale četiri utakmice do kraja.

Chelsea je još uvijek u FA kupu gdje će igrati finale na Wembleyu protiv Manchester Uniteda, koje se igra u svibnju, ali čak i ako trijumfuju, to će biti i dalje iznimno razočaravajuća sezona.

[su_no1forfootball]

Da bi stvari postale lošije za Chelsea, neki njihovi igrači se suočavaju sa neizvjesnim budućnostima. Zapravo, prema Telegraphu, zapadno londonski klub zabrinut je za veliki broj svojih igrača.

Mnogo toga je rečeno o Eden Hazardu i Thibaut Courtoisu, a ostaje mogućnost da se oba igrača pridruže Real Madridu na ljetnom prijelaznom roku.

To bi bilo strašno za Chelsea.

Kao i Hazard i Courtois, postoje zabrinutosti nad mnogim drugim igračima iz prvog tima.

Cesc Fabregas, Pedro, Gary Cahill, David Luiz i pojačanje koje je došlo u siječnju Olivier Giroud, imat će samo po godinu dana u svojim ugovorima tijekom ljeta, a neki će možda otići sa Stamford Bridgea u ovih nekoliko mjeseci.

[su_cashout]

Michy Batshuayi i Kurt Zouma, koji su trenutno na posudbama, također se suočavaju sa neizvjesnim budućnostima. Klub će čekati do ljeta kada se riješi menadžerska situacija, a zatim će klub donijeti odluku za ovaj duo.

Obojica ne žele da se vrate na Stamford Bridge i da budu na klupi, što znači da ako ne dobiju osiguranje da će igrati za prvu momčad, vjerojatno će zatražiti transfer.

Sa tolikim brojem igrača koji se suočavaju sa neizvjesnom situacijom u klubu, to bi moglo biti zanimljivo ljeto za Chelsea, sa višestrukim zaradama i odlascima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!